Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Titans

08/12/2021 | Flixfilm

Se Titans på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Brenton Thwaites, Anna Diop, Ryan Potter
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Efter at være gået solo møder Batmans tidligere partner, Dick Grayson, en gruppe unge, der har problemer og desperat mangler en læremester.

Titans (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Titans på YouTube.Se Titans på NetflixAnmeldelse: Titans - sæson 1Anmeldelse: Titans - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Titans (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Titans (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Titans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Titans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar