Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Titletown High

Titletown High

27/08/2021 | Flixfilm

Titletown High på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: John Bonavia, Jake Garcia, Amari Jones
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: I byen Georgia, hvor football styrer, og hvor det kun gælder om at vinde, må holdet håndtere kærester, rivaliseringer og livet omkring dem, mens de kæmper for en titel.

Titletown High (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Titletown High på YouTube.Se Titletown High på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Titletown High (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Titletown High (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Titletown High, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Titletown High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar