Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tjenare Kungen

Tjenare Kungen

15/12/2017 | Flixfilm

Se Tjenare Kungen på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Music, Romance
Instruktør: Ulf Malmros
Skuespillere: Josefin Neldén, Cecilia Wallin, Malin Morgan, Johanna Strömberg
Spilletid: 94 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Sverige, 1984. 19-årige Abra er dødtræt af at være den eneste punkertøs i sit provinshul, så hun styrer mod Göteborg, og på vejen møder hun en ligesindet, Millan.

Tjenare Kungen (Kongen længe leve) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tjenare Kungen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tjenare Kungen (Kongen længe leve) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tjenare Kungen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tjenare Kungen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tjenare Kungen (Kongen længe leve) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar