Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tjenare Kungen

Tjenare Kungen

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Tjenare Kungen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Sverige, 1984. 19-årige Abra er dødtræt af at være den eneste punkertøs i sit provinshul, så hun styrer mod Göteborg, og på vejen møder hun en ligesindet, Millan.


Se Tjenare Kungen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tjenare Kungen (Kongen længe leve) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tjenare Kungen (Kongen længe leve) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tjenare Kungen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tjenare Kungen (Kongen længe leve) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tjenare Kungen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar