Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tjenare Kungen

Tjenare Kungen

15/12/2017 | Flixfilm

Se Tjenare Kungen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Sverige, 1984. 19-årige Abra er dødtræt af at være den eneste punkertøs i sit provinshul, så hun styrer mod Göteborg, og på vejen møder hun en ligesindet, Millan.


Se Tjenare Kungen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTjenare Kungen (Kongen længe leve) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tjenare Kungen (Kongen længe leve) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tjenare Kungen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tjenare Kungen (Kongen længe leve) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tjenare Kungen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar