Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tjovitjo

15/04/2020 | Flixfilm

Se Tjovitjo på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Warren Masemola, Lali Dangazele, Sibulele Gcilitshana, Tony Kgoroge
Spilletid: 24 min
Land: South Africa
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En garvet pantsula-danseleder, der er oppe imod fattigdom og forhindringer, kommer i problemer og søger frelse i dansemiljøet.Se Tjovitjo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tjovitjo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tjovitjo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tjovitjo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tjovitjo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tjovitjo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar