Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To All The Boys: Always And Forever

To All The Boys: Always And Forever

12/02/2021 | Flixfilm

To All The Boys: Always And Forever på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Michael Fimognari
Skuespillere: Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Efter en familieferie i Korea har Lara fokus på det sidste år i high school, og hun begynder at overveje college – med og uden Peter.

To All The Boys: Always And Forever (Hvis bare du var min – For altid) havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til To All The Boys: Always And Forever på YouTube.



Se To All The Boys: Always And Forever på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om To All The Boys: Always And Forever (Hvis bare du var min – For altid) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To All The Boys: Always And Forever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame To All The Boys: Always And Forever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til To All The Boys: Always And Forever (Hvis bare du var min – For altid) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar