Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To All the Boys I’ve Loved Before

To All the Boys I’ve Loved Before

17/08/2018 | Flixfilm

To All the Boys I’ve Loved Before på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Lara Jeans stille high school-liv bliver vendt på hovedet, da hendes hemmelige kærlighedserklæringer bliver sendt til de fem, hun er forelsket i.

To All the Boys I’ve Loved Before (Hvis bare du var min) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til To All the Boys I’ve Loved Before på YouTube.Se To All the Boys I’ve Loved Before på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om To All the Boys I’ve Loved Before (Hvis bare du var min) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To All the Boys I’ve Loved Before stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame To All the Boys I’ve Loved Before, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til To All the Boys I’ve Loved Before (Hvis bare du var min) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar