Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To All the Boys: P.S. I Still Love You

To All the Boys: P.S. I Still Love You

12/02/2020 | Flixfilm

To All the Boys: P.S. I Still Love You på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Michael Fimognari
Skuespillere: Lana Condor, Noah Centineo, Jordan Fisher
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Lara er officielt Peters kæreste, så alt burde jo være perfekt, ikke? Men følelserne bliver komplicerede, da en gammel flamme igen dukker op i hendes liv.

To All the Boys: P.S. I Still Love You (Hvis bare du var min – PS: Jeg elsker dig stadig) havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til To All the Boys: P.S. I Still Love You på YouTube.Se To All the Boys: P.S. I Still Love You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om To All the Boys: P.S. I Still Love You (Hvis bare du var min – PS: Jeg elsker dig stadig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To All the Boys: P.S. I Still Love You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame To All the Boys: P.S. I Still Love You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til To All the Boys: P.S. I Still Love You (Hvis bare du var min – PS: Jeg elsker dig stadig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar