Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To All the Boys: P.S. I Still Love You

To All the Boys: P.S. I Still Love You

12/02/2020 | Flixfilm

Se To All the Boys: P.S. I Still Love You på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Michael Fimognari
Skuespillere: Lana Condor, Noah Centineo, Jordan Fisher, Anna Cathcart
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Lara er officielt Peters kæreste, så alt burde jo være perfekt, ikke? Men følelserne bliver komplicerede, da en gammel flamme igen dukker op i hendes liv.


Se To All the Boys: P.S. I Still Love You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTo All the Boys: P.S. I Still Love You (Hvis bare du var min – PS: Jeg elsker dig stadig) havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To All the Boys: P.S. I Still Love You (Hvis bare du var min – PS: Jeg elsker dig stadig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To All the Boys: P.S. I Still Love You herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To All the Boys: P.S. I Still Love You (Hvis bare du var min – PS: Jeg elsker dig stadig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To All the Boys: P.S. I Still Love You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar