Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Be a Miss

To Be a Miss

01/01/2017 | Flixfilm

Se To Be a Miss på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Drama, News
Instruktør: Edward Ellis, Flor Salcedo, Aaron Woolf
Skuespillere: N/A
Spilletid: 84 min
Land: USA, Venezuela
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Oplev, hvordan medierne og nationalismen i Venezuela fremelsker skønhedsidealet og har forvandlet branchen for skønhedsdronninger til en milliardindustri.


Se To Be a Miss på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTo Be a Miss havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To Be a Miss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To Be a Miss herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To Be a Miss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Be a Miss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar