Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Build or Not to Build

To Build or Not to Build

09/11/2018 | Flixfilm

Se To Build or Not to Build på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Simon O'Brien, der er både skuespiller og en erfaren bygherre, finder andre igangsættere i hele landet, som bygger deres egne boliger.


Se To Build or Not to Build på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTo Build or Not to Build (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To Build or Not to Build (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To Build or Not to Build herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To Build or Not to Build er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Build or Not to Build (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar