Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Build or Not to Build

To Build or Not to Build

09/11/2018 | Ingen kommentarer

Se To Build or Not to Build på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Simon O'Brien, der er både skuespiller og en erfaren bygherre, finder andre igangsættere i hele landet, som bygger deres egne boliger.


Se To Build or Not to Build på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


To Build or Not to Build (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To Build or Not to Build (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To Build or Not to Build herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To Build or Not to Build er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Build or Not to Build (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar