Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To dentro kai i kounia

To dentro kai i kounia

10/07/2022 | Flixfilm

To dentro kai i kounia på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I selskab med sin datter vender en professor tilbage til sin hjemby for at blive forsonet med sin far – blot for at opdage, at han bor sammen med en mystisk kvinde.

To dentro kai i kounia havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til To dentro kai i kounia på YouTube.Se To dentro kai i kounia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om To dentro kai i kounia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To dentro kai i kounia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame To dentro kai i kounia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til To dentro kai i kounia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar