Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Each, Her Own

To Each, Her Own

24/06/2018 | Flixfilm

Se To Each, Her Own på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Netop som Simone samlet sig mod til at fortælle sin konservative jødiske familie, at hun er lesbisk, bliver hun tiltrukket af en mandlig senegalesisk kok.


Se To Each, Her Own på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


To Each, Her Own (Smag og farve) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om To Each, Her Own (Smag og farve) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To Each, Her Own herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To Each, Her Own (Smag og farve) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Each, Her Own stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar