Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Each, Her Own

To Each, Her Own

24/06/2018 | Ingen kommentarer

Se To Each, Her Own på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Netop som Simone samlet sig mod til at fortælle sin konservative jødiske familie, at hun er lesbisk, bliver hun tiltrukket af en mandlig senegalesisk kok.


Se To Each, Her Own på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


To Each, Her Own (Smag og farve) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To Each, Her Own (Smag og farve) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To Each, Her Own herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To Each, Her Own (Smag og farve) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Each, Her Own stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar