Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Kill a King

To Kill a King

15/12/2015 | Flixfilm

To Kill a King på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Mike Barker
Skuespillere: Tim Roth, Dougray Scott, Olivia Williams
Spilletid: 102 min
Land: United Kingdom, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I 1645, efter den engelske borgerkrig, var general Thomas Fairfax og Oliver Cromwell uenige om, hvordan de skulle genopbygge det splintrede England.

To Kill a King havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til To Kill a King på YouTube.Se To Kill a King på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om To Kill a King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Kill a King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame To Kill a King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til To Kill a King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar