Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Kill a King

To Kill a King

15/12/2015 | Flixfilm

Se To Kill a King på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Biography, Drama, History, War
Instruktør: Mike Barker
Skuespillere: Tim Roth, Dougray Scott, Olivia Williams, James Bolam
Spilletid: 102 min
Land: UK, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: I 1645, efter den engelske borgerkrig, var general Thomas Fairfax og Oliver Cromwell uenige om, hvordan de skulle genopbygge det splintrede England.


Se To Kill a King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTo Kill a King havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To Kill a King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To Kill a King herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To Kill a King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Kill a King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar