Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Kill a King

To Kill a King

15/12/2015 | Ingen kommentarer

Se To Kill a King på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Biography, Drama, History, War
Instruktør: Mike Barker
Skuespillere: Tim Roth, Dougray Scott, Olivia Williams, James Bolam
Spilletid: 102 min
Land: UK, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: I 1645, efter den engelske borgerkrig, var general Thomas Fairfax og Oliver Cromwell uenige om, hvordan de skulle genopbygge det splintrede England.


Se To Kill a King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


To Kill a King havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To Kill a King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To Kill a King herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To Kill a King er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Kill a King stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar