Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Kill a Mockingbird

To Kill a Mockingbird

25/08/2015 | Flixfilm

To Kill a Mockingbird på Netflix

Produktionsår: 1962
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Robert Mulligan
Skuespillere: Gregory Peck, John Megna, Frank Overton
Spilletid: 129 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Atticus Finch forsvarer en uskyldig sort mand, der er anklaget for voldtægt, men havner i en malstrøm af had og fordomme.

To Kill a Mockingbird havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til To Kill a Mockingbird på YouTube.Se To Kill a Mockingbird på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om To Kill a Mockingbird ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Kill a Mockingbird stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame To Kill a Mockingbird, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til To Kill a Mockingbird er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar