Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » To Netflix-animationer vender tilbage næste år

To Netflix-animationer vender tilbage næste år

31/10/2018 | Flixfilm

Den amerikanske underholdningstjeneste Netflix har netop annonceret, at den uheldige hest ‘BoJack Horseman’, samt de ligeså uheldige og inkompetente politibetjente fra ‘Paradise PD’ vender tilbage næste år med nye afsnit.

Det oplyser Netflix til Flixfilm via en pressemeddelelse.

‘BoJack Horseman’ har generelt klaret sig fantastisk med fremragende anmeldelser og det kommer således ikke som den helt store overraskelse at sjette sæson nu er på vej, mens det er lidt mere iøjenfalden at ‘Paradise PD’, der blev modtaget med noget lunkne anmeldelser, har fået grønt lys til sæson 2.

‘Paradise PD’, der er lavet af skaberne bag ‘Brickleberry’, handler om en gruppe politibetjenete, som ikke blot er inkompetente, de er simplethen de væreste nogensinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stemmerne til den uduelige patrulje lægges af Dana Snyder (‘Aqua Teen Hunger Force’), Cedric Yarbrough (‘Speechless’), Dave Herman (‘Bob’s Burgers’), Tom Kenny (‘Spongebob’), Sarah Chalke (‘Rick & Morty’) og Kyle Kinane (‘The Standups’).

LÆS OGSÅ   Det danske ungdomsdrama 'Intet' kommer på Netflix

Det er blot to måneder siden at femte sæson af serien med hesten, der ikke kræver nogen introduktion, havde premiere. Hestelivet er fylt med familieintriger, drukture, fortrydelser, skuffelser, succes, berømmelse og nedture.

Stemmerne i ‘BoJack Horseman’ indtales blandt andet af Will Arnett (‘Arrested Development’, ‘Despicable Me’), Aaron Paul (‘Breaking Bad’) og Amy Sedaris (‘Strangers With Candy’)

De nye afsnit af ‘Paradise PD’ og ‘BoJack Horseman’ får eksklusiv premiere på streamingtjenesten til næste år.

Se ‘BoJack Horseman‘ og ‘Paradise PD‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar