Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » To Netflix-serier får nye sæsoner – Pot-serie droppes

To Netflix-serier får nye sæsoner – Pot-serie droppes

16/02/2018 | Flixfilm

Forleden kunne danskernes fortrukne film- og serietjeneste Netflix afsløre, at de har valgt at forlænge to serier med en ny sæson, mens de samtidig valgte at trække stikket på en anden, der ikke har levet op til forventningerne.

Den første serie, som vender tilbage er ‘Unbreakable Kimmy Schmidt‘, som allerede er klar med fjerde sæson den 30. maj 2018. Det er dog kun første halvdel af sæsonen, der bliver tilgængelig da Netflix hellere vil give deres medlemmer nye afsnit oftere end at vente på at hele sæsonen er færdig.

Komedieserien ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ handler om Kimmy Schmidt (Ellie Kemper), der bliver reddet fra en dommedagskult, hvor hun har været taget tilfange sammen med tre andre kvinder.

Herudover kan Netflix også meddele, at serien for det lidt ældre publikum; ‘Grace and Frankie‘ er klar til at tage en tørn mere i 2019. Det er under en måned siden at sæson 4 af ‘Grace and Frankie’ hvor Jane Fonda og Lily Tomlin spiller hovedrollerne som to kvinder, der må genopfinde deres liv, havde premiere på Netflix, så man må væbne sig med tålmodighed indtil sæson 5 er produceret.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Serien ‘Disjointed‘ med Kathy Bates i hovedrollen har Netflix derimod valgt at droppe efter kun én sæson. I den selvudnævnte pot-serie spiller Oscar- og Emmy-vinderen Kathy Bates en livslang fortaler for legalisering af marijuana, der efter et langt tilløb endelig for lov til at drive eget cannabis-apotek i LA. Problemet er dog at hun mere eller mindre konstant er høj på de euforiserende stoffer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har ikke meddelte hvorfor man har droppet ‘Disjointed’, men det må antages at være pga. af lave seertal. Første sæson af serien kan dog stadig ses på Netflix Danmark.
Skriv kommentar