Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Rome with Love

To Rome with Love

01/08/2014 | Flixfilm

Se To Rome with Love på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktør: Woody Allen
Skuespillere: Pierluigi Marchionne, Flavio Parenti, Alison Pill, Alessandro Tiberi
Spilletid: 112 min
Land: USA, Italy, Spain
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Woody Allen har instrueret denne komedie, hvor fire mennesker mødes på kryds og tværs i Rom gennem fire historier om romantik, utroskab, opera og flygtig berømmelsen.


Se To Rome with Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTo Rome with Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To Rome with Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To Rome with Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To Rome with Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Rome with Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar