Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Rome with Love

To Rome with Love

01/08/2014 | Ingen kommentarer

Se To Rome with Love på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktør: Woody Allen
Skuespillere: Pierluigi Marchionne, Flavio Parenti, Alison Pill, Alessandro Tiberi
Spilletid: 112 min
Land: USA, Italy, Spain
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Woody Allen har instrueret denne komedie, hvor fire mennesker mødes på kryds og tværs i Rom gennem fire historier om romantik, utroskab, opera og flygtig berømmelsen.


Se To Rome with Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


To Rome with Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To Rome with Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To Rome with Love herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To Rome with Love er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Rome with Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar