Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Russia with Love

To Russia with Love

01/11/2022 | Flixfilm

To Russia with Love på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Noam Gonick
Skuespillere: Jane Lynch, Johnny Weir, Ban Ki-moon
Spilletid: 90 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en passioneret iværksætter vinder en frisindet rejsendes kærlighed, må han også håndtere hendes strenge og misbilligende far.Se To Russia with Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

To Russia with Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til To Russia with Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om To Russia with Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Russia with Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame To Russia with Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til To Russia with Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar