Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Russia with Love

To Russia with Love

01/07/2016 | Flixfilm

Se To Russia with Love på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Noam Gonick
Skuespillere: Jane Lynch, Johnny Weir, Ki-moon Ban, Jason Collins
Spilletid: 90 min
Land: USA, Russia
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: I denne dokumentar følges mediecirkusset op til Vinter-OL 2014, hvor LGBT-sportsfolk og -aktivister konfronterer Ruslands anti-homolov.


Se To Russia with Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTo Russia with Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To Russia with Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To Russia with Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To Russia with Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Russia with Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar