Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » To serier får kniven af Netflix

To serier får kniven af Netflix

31/03/2020 | Flixfilm

To serier får kniven af Netflix v wars october factionStreamingtjenesten Netflix havde for få måneder siden premiere på to nye serie-satsninger, som desværre ikke levede op til seertallene og derfor nu lægges i graven efter blot en enkelt sæson.

Der er tale om vampyr-serien ‘V Wars’ og den overnaturlige drama-serie ‘October Faction’.

Det bekræfter Netflix overfor mediet The Hollywood Reporter.

‘V Wars’ var en stort anlagt sci-fi-serie som Netflix havde store forventninger til. Serien var blandt andet anført af Ian Somerhalder, kendt fra ‘Lost’, og baseret på de populære tegneserier fra Jonathan Maberry.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘V Wars’ spredes en sygdom som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer og det sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.

Første sæson havde premiere i begyndelsen af december 2019 og fik således lidt over fire måneder til at bevise sit værd, som dog ikke var nok til at blive forlænget med en ny sæson.

LÆS OGSÅ   Dansk serie om dødssygeplejersken får premieredato

Familiedramaet ‘October Faction’, havde premiere på den 23. januar, og følger forældrene Fred og Deloris jage det overnaturlige, mens tvillingerne Viv og Geoff har deres egne sære hemmeligheder.

Serien modtog flere negative anmeldelser ved lanceringen hvilket øjensynligt er medvirken til at Netflix har valgt at give serien kniven efter blot en enkelt sæson.

Til trods for at både ‘V Wars’ og ‘October Faction’ nu er blevet droppet af Netflix, så er det stadig muligt at streame serierne på streamingtjenesten – men man skal altså ikke forvente flere afsnit.

Se ‘V Wars‘ og ‘October Faction‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar