Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To the Lake

To the Lake

07/10/2020 | Flixfilm

Se To the Lake på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Viktoriya Agalakova, Viktoriya Isakova, Kirill Käro, Gilli Messer
Spilletid: N/A
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Efter en frygtelig pandemi sætter en gruppe mennesker livet, kærligheden og medmenneskeligheden på spil i kampen for at overleve på randen af civilisationens sammenbrud.Se To the Lake på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


To the Lake (Til søen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To the Lake (Til søen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til To the Lake:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To the Lake (Til søen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To the Lake (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.3 kommentarer til To the Lake

 1. Marianne - kl. 20:28, 11-10-2020:

  Virkelig spændende. Sæson 2 må meget gerne komme meget snart.

 2. Nils - kl. 21:25, 14-10-2020:

  Fantastisk spændende serie. Hvis man vil undgå russisk kan den ses med engelsk tale, som faktisk fungerer rigtig godt. Var bidt allerede fra første episode. Glæder mig til en ny sesong.

 3. Kristina - kl. 22:12, 17-10-2020:

  Meget spændende serie, med nogle af de bedste russiske skuespillere. Glæder mig til sæson 2 næste måned!

  Skriv kommentar