Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To the Lake

To the Lake

07/10/2020 | Flixfilm

To the Lake på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kirill Käro, Maryana Spivak, Natalya Zemtsova
Spilletid: 2 min
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Efter en frygtelig pandemi sætter en gruppe mennesker livet, kærligheden og medmenneskeligheden på spil i kampen for at overleve på randen af civilisationens sammenbrud.

To the Lake (Til søen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til To the Lake på YouTube.Se To the Lake på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om To the Lake (Til søen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To the Lake (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame To the Lake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til To the Lake (Til søen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.5 kommentarer til To the Lake

 1. Marianne - kl. 20:28, 11-10-2020:

  Virkelig spændende. Sæson 2 må meget gerne komme meget snart.

 2. Nils - kl. 21:25, 14-10-2020:

  Fantastisk spændende serie. Hvis man vil undgå russisk kan den ses med engelsk tale, som faktisk fungerer rigtig godt. Var bidt allerede fra første episode. Glæder mig til en ny sesong.

 3. Kristina - kl. 22:12, 17-10-2020:

  Meget spændende serie, med nogle af de bedste russiske skuespillere. Glæder mig til sæson 2 næste måned! 4. Tommy - kl. 02:18, 04-11-2020:

  Total efterligning af Corona pandami

 5. Maj-Britt - kl. 11:52, 17-11-2020:

  Hej kommer næste sæson i december måned, den er godt nok spændende

Skriv kommentar