Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To the Wonder

To the Wonder

02/11/2016 | Flixfilm

Se To the Wonder på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Terrence Malick
Skuespillere: Ben Affleck, Olga Kurylenko, Rachel McAdams, Javier Bardem
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish, Italian, Sign Languages, Russian
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Kort efter at være vendt hjem til Oklahoma med en smuk kvinde, han har mødt i Paris, begynder Neil at føle sig tiltrukket af en gammel veninde.


Se To the Wonder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTo the Wonder havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To the Wonder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To the Wonder herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To the Wonder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To the Wonder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar