Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Verdener

To Verdener

01/11/2019 | Flixfilm

Se To Verdener på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Benjamin Kirk Nielsen
Skuespillere: Niels Arden Oplev, Tabita, Rosalinde Mynster, Pilou Asbæk
Spilletid: 19 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Sara og hendes familie har altid fulgt Jehovas bud til punkt og prikke. Men da hun forelsker sig i Teis, stilles hun over for sit livs sværeste valg.


Se To Verdener på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTo Verdener havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om To Verdener ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til To Verdener herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til To Verdener er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Verdener stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar