Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » To Verdener

To Verdener

01/11/2019 | Flixfilm

To Verdener på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Benjamin Kirk Nielsen
Skuespillere: Niels Arden Oplev, Tabita, Rosalinde Mynster, Pilou Asbæk
Spilletid: 19 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Sara og hendes familie har altid fulgt Jehovas bud til punkt og prikke. Men da hun forelsker sig i Teis, stilles hun over for sit livs sværeste valg.

To Verdener havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til To Verdener på YouTube.Se To Verdener på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om To Verdener ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at To Verdener stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame To Verdener, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til To Verdener er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar