Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Tobias Lindholm laver koldblodig Netflix-thriller med Eddie Redmayne

Tobias Lindholm laver koldblodig Netflix-thriller med Eddie Redmayne

26/03/2021 | Flixfilm

thriller lindholm seriemorder netflix tobiasDen danske instruktør og manuskriptforfatter Tobias Lindholm, som netop nu går en sejrsgang jorden rundet med sit manuskript til den Oscar-nominerede ‘Druk’, har kastet sig over sit første internationale spillefilmsprojekt og det er landet i hænderne på streamingtjenesten Netflix.

Filmen ‘The Good Nurse’ er baseret på bogen af samme navn af Charles Graeber og er en sand koldblodig seriemorder-historie.

Optagelserne begynder i næste måned og rollelisten er netop blevet bekræftet til at byde stjernespækkede præstationer fra Eddie Redmayne (‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, Jessica Chastain (‘Interstellar’) og Nnamdi Asomugha (‘Sylvie’s Love’).

Det skriver mediet Deadline Hollywood.

‘The Good Nurse’ fortæller den sande historie om en af de mest aktive seriemordere i historien, sygeplejersken Charlie Cullen. Han blev opfostret til at være en samvittighedsfuld og ansvarlig person, men hans hemmelige trang til at dræbe gjorde at han var impliceret i mere end 300 dødsfald over 16 år. Han har derfor fået tilnavnet “Angel of Death” – “Dødens engel.”

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' slutter efter sæson 3

Artiklen fortsætter under annoncen

Seriemordere og grufulde forbrydelser er ingenlunde ukendte for Tobias Lindholm for han har været instruktør på flere afsnit af David Fincher-serien ‘Mindhunter‘, som ligeledes går tæt på bestialske mord og personerne bag.

Oscar-vinderen Eddie Redmayne (billede fra ‘The Trial of the Chicago 7‘) vil spille den koldblodige Charlie Cullen, mens Oscar-nominerede Jessica Chastain vil medvirke som en sygeplejerske, der var med til at fange Cullen og sætte en stopper for de utallige mord.
Skriv kommentar