Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Tobias Lindholms ‘The Good Nurse’ får vild start

Tobias Lindholms ‘The Good Nurse’ får vild start

01/11/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix’ danske film og serier har altid klaret sig godt ude i den store verden.

Toscana‘ med Anders Matthesen, ‘Borgen‘, og senest ‘Kærlighed for voksne’ har været blandt de mest streamede titler på Netflix, men nu har en ny film skubbet dem alle i baggrunden.

Filmen er dog ikke på dansk, men er instrueret af den danske instruktør Tobias Lindholm (‘Druk’, ‘Efterforskningen’, ‘Mindhunter‘).

Thrilleren ‘The Good Nurse’ med Eddie Redmayne (‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’) og Jessica Chastain (‘Interstellar’), som havde premiere den 26. oktober, har nemlig fået imponerende start, som andre næsten kun kan være misundelige på.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Good Nurse’ er nærmere bestemt gået ind på førstepladsen i mere end 50 lande! Det inkluderer blandt andet i de store Netflix-markeder USA, Canada, Japan og England.

Der er ingen andre film og serier med dansk islæt, som nogensinde har opnået samme succes.

I alt har 90 lande ‘The Good Nurse’ på hitlisten over de mest streamede film på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Susanne Bier er tilbage med Netflix-serien 'The Perfect Couple'

Thrilleren har da også modtaget fremragende anmeldelser, heriblandt 5 stjerner hos Flixfilm, mens den samlede bedømmelse ligger på 80% hos Rotten Tomatoes. Den bedste danske Hollywood-debut af en dansk instruktør nogensinde, skrev det danske filmmagasin Ekko.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Good Nurse’ er baseret på bogen af samme navn af Charles Graeber og er en sand koldblodig seriemorder-historie om en af de mest aktive seriemordere i historien, sygeplejersken Charlie Cullen.

Han blev opfostret til at være en samvittighedsfuld og ansvarlig person, men hans hemmelige trang til at dræbe gjorde at han var impliceret i mere end 400 dødsfald over 16 år. Han har derfor fået tilnavnet “Angel of Death” – “Dødens engel.”

Se ‘The Good Nurse‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar