Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Toc Toc

01/05/2018 | Flixfilm

Se Toc Toc på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Vicente Villanueva
Skuespillere: Paco León, Alexandra Jiménez, Rossy de Palma, Nuria Herrero
Spilletid: 90 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En gruppe patienter med OCD venter på deres forsinkede læge, mens de er tvunget til at forholde sig til hinanden og hinandens sære vaner.


Se Toc Toc på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkToc Toc havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Toc Toc ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Toc Toc herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Toc Toc er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Toc Toc stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar