Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Today We Fix the World

Today We Fix the World

13/04/2022 | Flixfilm

Today We Fix the World på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Ariel Winograd
Skuespillere: Leonardo Sbaraglia, Benjamín Otero, Luis Luque
Spilletid: 113 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da arbejdsnarkomanen Diego finder ud af, at han måske alligevel ikke er far til Benito, drager de to ud på en følelsesladet rejse for at finde drengens biologiske far.

Today We Fix the World havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Today We Fix the World på YouTube.Se Today We Fix the World på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Today We Fix the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Today We Fix the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Today We Fix the World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Today We Fix the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar