Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Today We’ll Talk About That Day

Today We’ll Talk About That Day

27/07/2023 | Flixfilm

Today We’ll Talk About That Day på Netflix

Produktionsår: 1968
Genre: Drama, Thriller, Western
Instruktion: Tonino Cervi
Skuespillere: Brett Halsey, Bud Spencer, Wayde Preston
Spilletid: 95 min
Land: Italy, Japan
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Narendras og Ajengs liv krydser hinanden for første gang, når fortiden og nutiden forenes i denne prolog til One Day We'll Talk About Today.Se Today We’ll Talk About That Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Today We’ll Talk About That Day havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Today We’ll Talk About That Day på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Today We’ll Talk About That Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Today We’ll Talk About That Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Today We’ll Talk About That Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Today We’ll Talk About That Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar