Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Today’s Special

Today’s Special

19/07/2016 | Flixfilm

Se Today’s Special på Netflix

Indspilningsår: 1952–
Genre: News, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Al Roker, Savannah Guthrie, Hoda Kotb, Carson Daly
Spilletid: 240 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En køkkenchef drømmer om at arbejde i Paris, men en nødsituation tvinger ham til at overtage familiens slidte indiske restaurant i Queens, New York.


Se Today’s Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkToday’s Special havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Today’s Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Today’s Special herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Today’s Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Today’s Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar