Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Today’s Special

Today’s Special

19/07/2016 | Ingen kommentarer

Se Today’s Special på Netflix

Indspilningsår: 1952–
Genre: News, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Al Roker, Natalie Morales, Matt Lauer, Savannah Guthrie
Spilletid: 240 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: En køkkenchef drømmer om at arbejde i Paris, men en nødsituation tvinger ham til at overtage familiens slidte indiske restaurant i Queens, New York.


Se Today’s Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Today’s Special havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Today’s Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Today’s Special herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Today’s Special er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Today’s Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar