Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Todd Barry: Spicy Honey

Todd Barry: Spicy Honey

27/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Todd Barry: Spicy Honey på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Chapman
Skuespillere: Todd Barry
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Med knastør humor dissekerer standupkomikeren Todd Barry alt fra nød-sms'er til Hitlers smag i vin, dyr sæbe, billig pizza og meget mere.


Se Todd Barry: Spicy Honey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Todd Barry: Spicy Honey havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Todd Barry: Spicy Honey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Todd Barry: Spicy Honey herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Todd Barry: Spicy Honey er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Todd Barry: Spicy Honey stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar