Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Todd Barry: Spicy Honey

Todd Barry: Spicy Honey

27/12/2017 | Flixfilm

Todd Barry: Spicy Honey på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Jay Chapman
Skuespillere: Todd Barry
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Med knastør humor dissekerer standupkomikeren Todd Barry alt fra nød-sms'er til Hitlers smag i vin, dyr sæbe, billig pizza og meget mere.

Todd Barry: Spicy Honey havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Todd Barry: Spicy Honey på YouTube.Se Todd Barry: Spicy Honey på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Todd Barry: Spicy Honey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Todd Barry: Spicy Honey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Todd Barry: Spicy Honey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Todd Barry: Spicy Honey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar