Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Todo Sobre El Asado

Todo Sobre El Asado

14/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Todo Sobre El Asado på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Mariano Cohn, Gastón Duprat
Skuespillere: Oscar Bopp, Luis Caporossi, Vicente Cohn, Mónica Cragnolini
Spilletid: N/A
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Denne finurlige reportage giver os et indblik i Argentinas kultur, traditioner og gastronomi, og især i landets grilltraditioner som både omfatter mad og symbolik.


Se Todo Sobre El Asado på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Todo Sobre El Asado havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Todo Sobre El Asado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Todo Sobre El Asado herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Todo Sobre El Asado er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Todo Sobre El Asado stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar