Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Todo Sobre El Asado

Todo Sobre El Asado

14/10/2017 | Flixfilm

Se Todo Sobre El Asado på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Mariano Cohn, Gastón Duprat
Skuespillere: Oscar Bopp, Luis Caporossi, Vicente Cohn, Mónica Cragnolini
Spilletid: 85 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Denne finurlige reportage giver os et indblik i Argentinas kultur, traditioner og gastronomi, og især i landets grilltraditioner som både omfatter mad og symbolik.

Todo Sobre El Asado havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Todo Sobre El Asado på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Todo Sobre El Asado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Todo Sobre El Asado stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Todo Sobre El Asado, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Todo Sobre El Asado er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar