Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Todo Sobre El Asado

Todo Sobre El Asado

14/10/2017 | Flixfilm

Todo Sobre El Asado på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Mariano Cohn, Gastón Duprat
Skuespillere: Oscar Bopp, Luis Caporossi, Vicente Cohn
Spilletid: 85 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne finurlige reportage giver os et indblik i Argentinas kultur, traditioner og gastronomi, og især i landets grilltraditioner som både omfatter mad og symbolik.

Todo Sobre El Asado havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Todo Sobre El Asado på YouTube.Se Todo Sobre El Asado på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Todo Sobre El Asado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Todo Sobre El Asado stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Todo Sobre El Asado, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Todo Sobre El Asado er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar