Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Together Free

Together Free

05/09/2022 | Flixfilm

Together Free på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Kristin Hollmann, Valerie Menke
Skuespillere: Kristin Hollmann, Valerie Menke
Spilletid: 80 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Handling: I en fejring af deres venskab, der har varet årtier, udfordrer to kvinder sig selv til at bruge fire uger på at vandre gennem Himalaya i Nepal.

Together Free havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Together Free på YouTube.Se Together Free på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Together Free ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Together Free stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Together Free, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Together Free er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar