Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Togo

05/10/2022 | Flixfilm

Togo på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktion: Ericson Core
Skuespillere: Willem Dafoe, Julianne Nicholson, Christopher Heyerdahl
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En mand, som holder opsyn med biler, der parkerer på hans område, må beskytte sin levevej, da narkohandlere forsøger at få ham og hans venner til at sælge narko på gaden.

Togo havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Togo på YouTube.Se Togo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Togo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Togo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Togo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Togo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar