Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tokyo Ghoul

Tokyo Ghoul

31/07/2020 | Flixfilm

Se Tokyo Ghoul på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Action, Drama, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Natsuki Hanae, Austin Tindle, Sora Amamiya, Brina Palencia
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Tokyo er hjemsøgt af ånder, der ligner mennesker, men spiser deres kød. Ken Kaneki er fanget som en hybrid mellem to verdener.


Se Tokyo Ghoul på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tokyo Ghoul (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tokyo Ghoul (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tokyo Ghoul:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tokyo Ghoul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tokyo Ghoul (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Tokyo Ghoul

  1. Jan - kl. 11:57, 03-08-2020:

    der er desværre ingen undertekster til denne serie og kun japansk tale øv

  2. Jesper - kl. 18:52, 03-08-2020:

    Ingen danske eller engelske undertekster, kun japansk! Kun japansk lyd, hvilket er helt fint hvis man altså kunne få undertekster på. Har prøvet at skifte sprog i netflix indstillinger fra engelsk og tilbage til dansk, men så forsvinder serien fra min liste.

    Skriv kommentar