Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tokyo Ghoul

Tokyo Ghoul

31/07/2020 | Flixfilm

Tokyo Ghoul på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Action, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Natsuki Hanae, Austin Tindle, Brina Palencia
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Tokyo er hjemsøgt af ånder, der ligner mennesker, men spiser deres kød. Ken Kaneki er fanget som en hybrid mellem to verdener.

Tokyo Ghoul (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tokyo Ghoul på YouTube.Se Tokyo Ghoul på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tokyo Ghoul (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tokyo Ghoul (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tokyo Ghoul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tokyo Ghoul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
3 kommentarer til Tokyo Ghoul

  1. Jan - kl. 11:57, 03-08-2020:

    der er desværre ingen undertekster til denne serie og kun japansk tale øv

  2. Jesper - kl. 18:52, 03-08-2020:

    Ingen danske eller engelske undertekster, kun japansk! Kun japansk lyd, hvilket er helt fint hvis man altså kunne få undertekster på. Har prøvet at skifte sprog i netflix indstillinger fra engelsk og tilbage til dansk, men så forsvinder serien fra min liste.

  3. Alexander - kl. 20:14, 04-08-2020:

    Syntes lige netflix har lidt for meget tro i mit Japanske sprogevner.

Skriv kommentar