Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tokyo Godfathers

Tokyo Godfathers

15/12/2021 | Flixfilm

Tokyo Godfathers på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Satoshi Kon
Skuespillere: Tôru Emori, Yoshiaki Umegaki, Aya Okamoto
Spilletid: 92 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, Spanish, English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Efter tre hjemløse personer finder et forladt spædbarn juleaften, leder de efter barnets forældre og møder en lang række originaler undervejs.

Tokyo Godfathers havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tokyo Godfathers på YouTube.Se Tokyo Godfathers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tokyo Godfathers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tokyo Godfathers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tokyo Godfathers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tokyo Godfathers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar