Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tokyo Trial

Tokyo Trial

13/12/2016 | Flixfilm

Tokyo Trial på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tim Ahern, Paul Freeman, Serge Hazanavicius
Spilletid: 45 min
Land: Canada, Japan, Netherlands
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I kølvandet på 2. verdenskrig skal 11 allierede dommere afgøre skæbnerne for de japanske krigsforbrydere i en anspændt, international retssag.

Tokyo Trial havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tokyo Trial på YouTube.Se Tokyo Trial på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tokyo Trial ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tokyo Trial stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tokyo Trial, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tokyo Trial er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar