Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tokyo Trial

Tokyo Trial

13/12/2016 | Flixfilm

Se Tokyo Trial på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tim Ahern, Paul Freeman, Serge Hazanavicius, Marcel Hensema
Spilletid: N/A
Land: Canada, Japan, Netherlands
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I kølvandet på 2. verdenskrig skal 11 allierede dommere afgøre skæbnerne for de japanske krigsforbrydere i en anspændt, international retssag.


Se Tokyo Trial på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTokyo Trial havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tokyo Trial ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tokyo Trial herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tokyo Trial er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tokyo Trial stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar