Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Toll Booth

Toll Booth

01/10/2020 | Flixfilm

Se Toll Booth på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Tolga Karaçelik
Skuespillere: Serkan Ercan, Zafer Diper, Nur Fettahoglu, Nergis Öztürk
Spilletid: 96 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En vejbomskontrollør får vendt op og ned på sit liv, da han omplaceres til et fjerntliggende sted, hvor han møder spændende nye mennesker – og en ny side af sig selv.

Toll Booth havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Toll Booth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Toll Booth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Toll Booth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Toll Booth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Toll Booth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar