Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom and Jerry Back to Oz

Tom and Jerry Back to Oz

15/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Tom and Jerry Back to Oz på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ingen tror på Dorothys historie om Oz, og nu er hun nødt til at tage tilbage for at bekæmpe den onde troldekonge. Trods rubinskoene får hun brug for Tom og Jerrys hjælp.


Se Tom and Jerry Back to Oz på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tom and Jerry Back to Oz havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tom and Jerry Back to Oz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tom and Jerry Back to Oz herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tom and Jerry Back to Oz er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom and Jerry Back to Oz stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar