Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom and Jerry: Spy Quest

Tom and Jerry: Spy Quest

01/02/2016 | Flixfilm

Se Tom and Jerry: Spy Quest på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Spike Brandt, Tony Cervone
Skuespillere: Reese Hartwig, Arnie Pantoja, James Hong, Eric Bauza
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Det evigt duellerende par møder to juniorspioner og deres hund, som beder om hjælp til at forhindre en hær af katte i at stjæle en opfindelse, der kan redde verden.

Tom and Jerry: Spy Quest havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tom and Jerry: Spy Quest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tom and Jerry: Spy Quest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom and Jerry: Spy Quest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tom and Jerry: Spy Quest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tom and Jerry: Spy Quest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar