Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom and Jerry: Spy Quest

Tom and Jerry: Spy Quest

01/02/2016 | Ingen kommentarer

Se Tom and Jerry: Spy Quest på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Spike Brandt, Tony Cervone
Skuespillere: Reese Hartwig, Arnie Pantoja, James Hong, Eric Bauza
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Det evigt duellerende par møder to juniorspioner og deres hund, som beder om hjælp til at forhindre en hær af katte i at stjæle en opfindelse, der kan redde verden.


Se Tom and Jerry: Spy Quest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tom and Jerry: Spy Quest havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tom and Jerry: Spy Quest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tom and Jerry: Spy Quest herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tom and Jerry: Spy Quest er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom and Jerry: Spy Quest stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar