Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom and Jerry: The Movie

Tom and Jerry: The Movie

01/03/2014 | Flixfilm

Se Tom and Jerry: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: Phil Roman
Skuespillere: Richard Kind, Dana Hill, Anndi McAfee
Spilletid: 84 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Tom og Jerry, en af de mest berømte tegnefilmsduoer nogensinde, får nyt liv på biograflærredet i dette magiske, musikfyldte eventyr.

Tom and Jerry: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tom and Jerry: The Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tom and Jerry: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom and Jerry: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tom and Jerry: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tom and Jerry: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Tom and Jerry: The Movie

  1. Tom And Jerry - kl. 20:25, 18-01-2018:

    The coolest movie ever

    Skriv kommentar