Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom and Jerry’s Giant Adventure

Tom and Jerry’s Giant Adventure

02/04/2014 | Flixfilm

Se Tom and Jerry’s Giant Adventure på Netflix

Indspilningsår: 1965
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 30 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Tom og Jerry er blandt de sidste dyr, der bor i en eventyrtemapark, hvor drømme bliver til virkelighed, hvis du tror på dem.


Se Tom and Jerry’s Giant Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTom and Jerry’s Giant Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tom and Jerry’s Giant Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tom and Jerry’s Giant Adventure herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tom and Jerry’s Giant Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom and Jerry’s Giant Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar