Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tom Hanks ‘News Of The World’ lander hos Netflix

Tom Hanks ‘News Of The World’ lander hos Netflix

12/11/2020 | Flixfilm

News Of The World tom hanks netflixCorona-situationen er stadig meget anspændt i USA hvilket nu har fået filmselskabet Universal til at afhænde en af deres mest imødesete film til streamingtjenesten Netflix.

Der er tale om periodedramaet ‘News Of The World’, som er instrueret af Paul Greengrass (‘Captain Phillips’, ‘July 22’) og med stjerneskuespilleren Tom Hanks i front.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Se en trailer til filmen nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘News Of The World’ var oprindelig programsat til at få dansk biografpremiere den 25. december, men hvis alt går vel kan filmen ses på Netflix i midten af januar 2021.

Tom Hanks spiller borgerkrigsveteranen Jefferson Kyle Kidd i den gribende fortælling, der påtager sig en særlig opgave hvor han skal følge og aflevere en ung pige, der har været i indianerstammen Kiowas varetægt i flere år, til hendes onkel og tante – selvom det er imod pigens vilje. Det er en lang rejse på flere hundrede kilometer hvor der lurer mange fare.

LÆS OGSÅ:   DC-serie rykker fra HBO Max til Netflix

Foruden Tom Hanks medvirker også Elizabeth Marvel (‘True Grit’) og Ray McKinnon (‘Deadwood’) i ‘News Of The World’.

Til trods for at Netflix har købt streamingrettighederne til filmen, så forventes det stadig at den vil få en kortere periode i de få amerikanske biografer, som måtte have åben. ‘News Of The World’ betegnes nemlig som værende en stærk kandidat ved de kommende Oscar-uddelinger og det er et krav at en film har været i biograferen for at komme i betragtning til de prestigefyldte nomineringer.

Se ‘News Of The World’ på Netflix Danmark i januar 2021.Skriv kommentar