Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tom Hardy og Ridley Scott laver ny Netflix-film; War Party

Tom Hardy og Ridley Scott laver ny Netflix-film; War Party

18/03/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har tilsyneladende haft den store tegnebog oppe af lommen og smidt et enormt beløb for filmen ‘War Party’ med Tom Hardy i hovedrollen.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Mens Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, Inception, The Revenant) tager sig af skuespillet, vil Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Killing Them Softly) sidde i instruktørstolen med den anerkendte Ridley Scott (Alien, Blade Runner) ved sin side som producer.

Det er på nuværende tidspunkt meget sparsomt med oplysninger om ‘War Party’, men filmen skulle være baseret på virkelige hændelser hos de amerikanske Navy SEALs (frømænd), hvor Tom Hardy vil spille rollen som en højtstående og respekteret soldat.

Artiklen fortsætter under annoncen

I følge The Hollywood Reporter har der været stor interesse i at købe filmen fra diverse filmstudier som Amazon, Universal og Lionsgate, men det var altså Netflix, der endte med at løbe med rettighederne.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 20 – 2022)

‘War Party’ er blot den seneste film med imponerende kræfter bag som Netflix har købt. Det er allerede bekræftet, at der snarligt kommer film med Will Smith, Brad Pitt, Jake Gyllenhaal, Henry Cavill, Robert De Niro, Al Pacino m.fl. Alle film vil have eksklusiv premiere på Netflix.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘War Party’ vil kunne ses på Netflix Danmark.
Skriv kommentar