Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tom Hiddleston i ny politisk Netflix-serie

Tom Hiddleston i ny politisk Netflix-serie

06/02/2020 | Flixfilm

tom hiddleston white stork netflixNetflix har en ny politisk thriller-serie på trapperne og streamingtjenesten har netop annonceret, at Tom Hiddleston, der kendes som Marvel-skurken Loki, er blevet tildelt hovedrollen med en mørk fortid, mens en dansker sidder i instruktørstolen.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Serien, som hedder ‘White Stork’ handler om James Cooper (Hiddleston), der prøver at få en plads i parlementet, men da potentielt ødelæggende hemmeligheder fra fortiden dukker op, må han gøre alt for at undergrave historierne, som kan skade karrieren, ægteskabet og kollegaerne omkring ham.

Tom Hiddleston medvirkede seneste Susanne Biers tv-serie ‘The Night Manager’, som indbragte ham en Golden Globe og en Emmy nominering. Senere på året vender han dog tilbage til sin mest populære rolle som Loki når den konkurrerende streamingtjeneste Disney+ har premiere på serien af samme navn, der følger op på det actionfyldte begivenheder i Marvel universet.

LÆS OGSÅ   'Masters Of the Universe: Revelation' vender tilbage

Artiklen fortsætter under annoncen

‘White Stork’ instrueres af danskeren Kristoffer Nyholm, som tidligere har instrueret ‘Forbrydelsen’ og ‘Taboo’ med Tom Hardy, mens den er skabt af Chris Dunlop.

Der er ingen oplysninger om hvornår man kan forvente, at ‘White Stork’, der er på 10 episoder, ligger klar til streaming på Netflix Danmark.
Skriv kommentar