Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom of Finland

Tom of Finland

03/12/2018 | Flixfilm

Se Tom of Finland på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Dome Karukoski
Skuespillere: Pekka Strang, Seumas F. Sargent, Chris Myland, Alf Myreen
Spilletid: 117 min
Land: Finland, Sweden, Denmark, Germany, Iceland, USA
Sprog: Finnish, English, German
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Dette biografiske portræt af den erotiske kunstner Touko Laaksonen følger ham fra hans hemmelige bøssefantasier til hans rolle som vigtigt talerør i popkulturen.

Tom of Finland havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tom of Finland på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tom of Finland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom of Finland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tom of Finland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tom of Finland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar