Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom Papa: You’re Doing Great!

Tom Papa: You’re Doing Great!

04/02/2020 | Flixfilm

Tom Papa: You’re Doing Great! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Komikeren Tom Papa går i rette med kropsidealer, sociale medier, kæledyr, Staten Island, de gode gamle dage og meget mere i denne special fra hjemstaten New Jersey.

Tom Papa: You’re Doing Great! havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tom Papa: You’re Doing Great! på YouTube.Se Tom Papa: You’re Doing Great! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tom Papa: You’re Doing Great! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom Papa: You’re Doing Great! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tom Papa: You’re Doing Great!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tom Papa: You’re Doing Great! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar