Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom Papa: You’re Doing Great!

Tom Papa: You’re Doing Great!

04/02/2020

Se Tom Papa: You’re Doing Great! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Komikeren Tom Papa går i rette med kropsidealer, sociale medier, kæledyr, Staten Island, de gode gamle dage og meget mere i denne special fra hjemstaten New Jersey.


Se Tom Papa: You’re Doing Great! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tom Papa: You’re Doing Great! havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Tom Papa: You’re Doing Great! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tom Papa: You’re Doing Great! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tom Papa: You’re Doing Great! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom Papa: You’re Doing Great! stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar