Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom Segura: Ball Hog

Tom Segura: Ball Hog

25/03/2020 | Flixfilm

Se Tom Segura: Ball Hog på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Rami Hachache
Skuespillere: Tom Segura
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Tom Segura scorer nogle gode grin over tåkrummende, intime historier om mødre, fædre, det at følge sine drømme – og andre ting, man helst vil glemme.


Se Tom Segura: Ball Hog på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tom Segura: Ball Hog havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tom Segura: Ball Hog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tom Segura: Ball Hog:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tom Segura: Ball Hog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom Segura: Ball Hog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar