Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom Segura: Ball Hog

Tom Segura: Ball Hog

25/03/2020 | Flixfilm

Tom Segura: Ball Hog på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Rami Hachache
Skuespillere: Tom Segura
Spilletid: 70 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Tom Segura scorer nogle gode grin over tåkrummende, intime historier om mødre, fædre, det at følge sine drømme – og andre ting, man helst vil glemme.

Tom Segura: Ball Hog havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tom Segura: Ball Hog på YouTube.Se Tom Segura: Ball Hog på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tom Segura: Ball Hog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom Segura: Ball Hog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tom Segura: Ball Hog, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tom Segura: Ball Hog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar