Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom Segura: Disgraceful

Tom Segura: Disgraceful

12/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Tom Segura: Disgraceful på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Tom Segura
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Tom Segura tør, hvor du ville tie, med jokes om porno, magtkampe på parkeringspladsen, forældreskab og meget mere.


Se Tom Segura: Disgraceful på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tom Segura: Disgraceful havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tom Segura: Disgraceful ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tom Segura: Disgraceful herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tom Segura: Disgraceful er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom Segura: Disgraceful stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar