Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tom Segura: Mostly Stories

Tom Segura: Mostly Stories

08/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Tom Segura: Mostly Stories på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Jay Karas, Rami Hachache
Skuespillere: Gabriel G. Alvarez, I. Elijah Baughman, Brandon Brown, Davis Choh
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Den skæggede, sjofle og komisk bitre Tom Segura fortæller om kropspiercinger, mandekroppens hemmelige områder og den løgn, han fortalte til Mike Tyson.


Se Tom Segura: Mostly Stories på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tom Segura: Mostly Stories havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tom Segura: Mostly Stories ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tom Segura: Mostly Stories herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tom Segura: Mostly Stories er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom Segura: Mostly Stories stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar