Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Tom Segura: Sledgehammer

Tom Segura: Sledgehammer

04/07/2023 | Flixfilm

Tom Segura: Sledgehammer på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Ryan Polito
Skuespillere: Tom Segura
Spilletid: 61 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Fra sin fars usædvanlige tilståelse på sit dødsleje til at se sin mor blive høj – Tom Segura fortæller hudløst ærlige historier om ægteskabet, døden og meget mere.Se Tom Segura: Sledgehammer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tom Segura: Sledgehammer havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tom Segura: Sledgehammer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tom Segura: Sledgehammer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tom Segura: Sledgehammer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tom Segura: Sledgehammer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tom Segura: Sledgehammer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar