Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tomb Raider

Tomb Raider

23/08/2021 | Flixfilm

Tomb Raider på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Roar Uthaug
Skuespillere: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins
Spilletid: 119 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Cantonese, Hindi
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Syv år efter Lara Crofts far på mystisk vis forsvandt, begynder hun en mission for finde ud af, hvad der blev af ham, ved hjælp af de spor, han efterlod.Se Tomb Raider på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tomb Raider havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tomb Raider på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tomb Raider ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tomb Raider stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tomb Raider, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tomb Raider er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar